zondag 11 september 2011

Dag 12, Pissos - Cambo-les-bains , 120 km






Na een goede nachtrust zetten Herman en Johan de reis naar Santiago de Compostella weer voort. Een goed begin van de dag, prachtig weer en het fietsen ging heel gemakkelijk. Bijna vlak terrein en 60 km heerlijk door de bossen gefietst. De reis verliep vandaag zo voorspoedig dat ze voor 12 uur al zo'n 80 km weggetrapt hadden.

Cambo-les-baines
De laatste 40 km naar hun overnachtingsadres waren pittig. Het terrein ging flink op en af, dus dat was behoorlijk heftig om te moeten fietsen. Gelukkig kregen ze een zeer warm onthaal in Cambo-les-bains bij de schoonmoeder van Marc Gunther, bij wie ze vannacht mogen overnachten. Helemaal geweldig is dat de was er voor hen gedaan wordt. Bedankt !

In totaal hebben ze nu de helft van de tocht naar Santiago de Compostella afgelegd. 1200 km hebben Herman en Johan er dus al op zitten. Maar er volgen dus ook nog 1200 km om hun einddoel te bereiken. Morgen houden ze een halve rustdag. Pas rond de middag zullen ze vertrekken voor een rit van 30 km naar Saint-Jean-Pied-de-Port.






In Combo samen met Mary Claude



Weer voor Cambo-les-Bains, Frankrijk

20 °C | 
zomadiwo
Plaatselijk bewolktZonnigZonnigPlaatselijk bewolkt
Onbewolkt


Wind: W - 10 km/h


Luchtvochtigheid: 73%24°16°27°16°27°16°22°16°

Geen opmerkingen:

Een reactie posten